Historia!

Har ni någonsin läst detta? ;3

Legenden säger att Jorvik en gång var en livlös klippa i ett mörkt och kallt hav då en stjärna föll ner från himlen. Vid nedslaget uppstod ett sken och ur det uppstod en flicka till häst. Hon red majestätiskt fram över havsytan som blev lugn och stilla. I sin högra hand höll hon ett ljus. Flickan och hennes häst nådde fram till den döda ön och i dess mitt satte de ner ljuset. Omedelbart började livet sprida sig och det som varit kallt och mörkt blev varmt och ljust. Jorvik har alltid haft ett speciellt band till de hästar som lever där och vissa säger att de är öns själ. Legenden berättar att i en tid av förtvivlan och mörker så ska en flicka till häst återigen komma med ljus och hopp till de som tror att allt är förlorat...


 

Vad är Star Stable?

Star Stable är ett gratis online hästspel för de som är hästintresserade och gillar spel. Det är ett så kallat ”MMORPG” som betyder Massive Multiplayer Online Role Playing Game, och kan närmast förklaras som ett massivt rollspel för flera spelare och som är online. Detta betyder att hundra eller tusentals spelare kan spela samtidigt och prata med varandra och hjälpa varandra.
Spelet börjar med att du skapar din egen karaktär och häst och ger dem varsitt namn. Du kommer att kunna välja mellan många olika hästar när du börjar spela, vill du att din häst ska vara en skimmel eller kanske en ståtlig fux? Vad ska din häst ha för färg på manen och svansen? Det finns många fina färger att välja mellan! Den karaktären du skapar är den som du spelar spelet med och du styr den i en öppen och stor 3D-värld. Där kommer du att träffa på andra spelare som du kan prata med och ni kommer att kunna lösa olika spännande uppdrag tillsammans!

Förutom att lösa olika uppdrag och vara en del av den historia som utvecklas under tiden kan du tävla i olika race för att försöka ta bättre och bättre High Scores. Du kan utföra dagliga sysslor för att höja ditt rykte i de olika fraktionerna som bestämmer i området. Desto bättre rykte du har ju mer och bättre utrustning och kläder får du tillgång till. Har du spelat färdigt de uppdrag som finns för tillfället kan du alltid prata med dina vänner, tävla, ta hand om din häst, göra dagliga uppdrag, öka ditt rykte och shoppa ny cool utrustning i väntan på nya expansioner av spelet.

Eftersom Star Stable är ett onlinespel kommer det att uppdateras och utvecklas löpande, till skillnad från ett vanligt spel. Än så länge har man inte tillgång till hela ön Jorvik men successivt kommer spelet att uppdateras med nya spelfunktioner och flera stora och spännande länder. Det är gratis att spela, men för att få tillgång till nytt innehåll varje vecka så måste du prenumerera på spelet. Star Stable är alltså början på ett fantastiskt hästäventyr som aldrig kommer att ta slut!
 








KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback