Uppdatering!

Fallna stjärnor!

2013-01-30

Hejsan allihopa!
Ett stjärnfall över Jorvik har inträffat!

Samla stjärnor:
- Stjärnor har fallit från himmelen och de har landat lite varstans på Jorvik. Försök att hitta så många du kan! Om du klickar på kartan och sen på upptäckta platser så kommer du se i vilka områden du kan hitta stjärnorna och hur många du redan hittat! Klicka på stjärnan när du hittar den för att samla upp den!
Samla stjärnor!

Kommer du hitta alla?!

Nytt Western-inspirerat träns:
- Western-inspirerade träns har kommit till Jorvik! Du hittar dem i Fort Pinta, Moorland, Valedale, Silvergladebyn och i Västkobbens fiskeby!
Nya Western-inspirerade träns!

Nya Western-inspirerade träns!

Ändringar i Chatten:
- Efter många förfrågningar och samtal med våra spelare gör vi betydande förändringar av chatten i Star Stable. Stall-chatten har nu ersatts med en chatt som heter "Global". Till skillnad från Stall-chatten som var förvirrande och kunde endast användas i stallområden kan Global-chatten användas var som helst på Jorvik!

Vi tror att detta gör det lättare för alla att hålla kontakten och be om hjälp, var och när du behöver det! I syfte att hålla den Globala chatten vänlig och spam-fri är det bara betalande Star Riders, Lifetime-medlemmar eller tidigare betalande Star Riders som kommer att kunna använda den globala chatten.

Gratisspelare kommer fortfarande att kunna läsa chatten, men kommer inte att kunna delta och skriva i den Globala chatten. Vi vill att den förblir ett bra ställe att ta kontakt med dina vänner i Star Stable! Tillåta obegränsad tillgång till den globala chatten för alla skulle tyvärr göra detta omöjligt.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback