Dagens uppdatering! :D

Ditt alldeles egna husdjur!

2012-12-19
 
Hejsan allihopa!
Detta är nytt i veckans uppdatering!

Nya uppdrag:
- Nu är vi inne på slutspurten innan jul. För dig som har varit så snäll och hjälpt till med alla julbestyr väntas fina julklappar när du väl är klar med alla uppdrag! Var inte orolig om du har missat några dagar. Juluppdragen kommer finnas kvar en tid efter jul.

Ny funktion:
- Nu kan man skaffa sig husdjur! För att kunna göra det måste man ha tillgång till Fort Pinta (Level 4). Prata med tjejen utanför butiken Pet Shop Girls i Fort Pinta så berättar hon mer!

Gulliga hundvalpar!
Gulliga hundvalpar är ett utav husdjuren som du hittar i affären Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Nytt hemstall:
- Ditt hemstall har ändrats och nu kan du gå in i ditt alldeles egna stall! För att du ska känna tillhörighet till ditt hemstall kostar det nu 25 Star Coins för att byta hemstall. Byggarbetarna vid Fort Pinta och vid Steves bondgård är också klara och de har byggt två nya ståtliga stall.

Ditt nya hemstall!
Ditt alldeles egna stall!

Nya kläder och utrustning i julshopen:
- Den gröna stickade jultröjan hade åkt vilse förra veckan men nu har den äntligen kommit rätt. Du hittar den och andra nya julkläder i julshoppen i Moorland.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Ps. Glöm inte att kolla in den nya paddocken nedanför Silverglades hästsportscenter! Ds.


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback